Fortifikationsverket - Försvarskarriär

Vad innebär det att arbeta på Fortifikationsverket?

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och experter inom fortifikation, det vill säga skydds- och anläggningsteknik. Vi kombinerar vår unika kompetens med att vara fastighetsägare och byggherre.

Vi ser till att försvaret har väl fungerande mark, anläggningar och lokaler för sin verksamhet. På så sätt bidrar vi till landets försvarsförmåga och samhällsberedskap.

På Fortifikationsverket bidrar du, tillsammans med engagerade kollegor, till samhällsnyttan genom att skapa ett robust samhälle. Vårt regeringsuppdrag är att medverka till Sveriges försvarsförmåga och den tanken genomsyrar hela vår verksamhet – från en vattenläcka i Arvidsjaur till det strategiska samarbetet med våra Nordisk- Baltiska grannländer. Vi erbjuder dig meningsfulla, stimulerande och varierande arbetsuppgifter oavsett vilken roll du har. Den gemensamma nämnaren för alla oss på Fortifikationsverket är det unika fastighetsbeståndet – ingen annan arbetsgivare kan stoltsera med att äga så många fastigheter som kräver en så särskild kompetens och uppmärksamhet. Fortifikationsverket är en trygg och stabil arbetsgivare med bra anställningsvillkor.

Vi skapar förutsättningar för utveckling och vi är också måna om att du ska hitta en balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs mer om Fortifikationsverkets uppdrag.