FMV - Försvarskarriär

Vad innebär det att arbeta på Försvarets materielverk?

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, Gripen- flygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. 

Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Hos oss samlas specialister inom teknik, affärer, juridik och projektledning. Våra olika delar blir till helheter och vårt engagemang blir till leveranser. Det är så vi möter det svenska försvarets behov – i fred, kris och krig.

Försvarssektorn växer och det rejält. Det betyder att vi behöver öka produktionen och bli många fler. Hos oss får du snabbt eget ansvar och goda möjligheter att växa inom organisationen. Du får arbeta med spännande utmaningar i teknikens absoluta framkant tillsammans med kunniga kollegor.

Vi sätter stort värde på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, möjlighet att träna på arbetstid och flextid.

Läs mer om myndighetens uppdrag.

Vi älskar ingenjörer

Armé